Vicces bizonyítványok 1590 - 1790 Ft

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Vicces edényfogó kesztyű

Vicces edényfogó kesztyűk, tréfás és egyben praktikus ajándékok.
Viccesek a szövegek és az ábrák, praktikus a hátoldalán található hőálló bevonat.
Aki szeret a konyhában tüsténkedni, értékelni fogja ezt az ajándékot. Akár nőkről, akár férfiakról van szó.
Hidd el, ezzel a meglepetéssel nem fogsz mellélőni!


44termék 144

Fedezd fel a vicces edényfogó kesztyűket! Ha egyedi és humoros kiegészítőket keresel a konyhádba, akkor ne keress tovább. Ezek az edényfogó kesztyűk nemcsak praktikusak a hátsó hőálló bevonat miatt, hanem a humoros feliratok és vicces képek miatt garantáltan mosolyt is csalnak az arcokra.

A főzés soha nem volt még ilyen szórakoztató! Legyen az reggeli szalonnasütés vagy egy esti gasztro-kaland, ezek a vicces edényfogó kesztyűk vidámságot hoznak a konyhádba. Mindegy, hogy melyik stílus a kedvenced, biztosan találsz olyat, ami megfelel az ízlésednek. A színes minták és a humoros feliratok feldobják a konyha hangulatát.

Ezenkívül ezek az edényfogó kesztyűk tökéletes ajándékötletként is szolgálhatnak a szeretteid számára. Legyen szó születésnapról, névnapról, házavatóról vagy karácsonyról, egy vicces edényfogó kesztyűvel mindig sikert aratsz. Emellett praktikus ajándék is, amely nélkülözhetetlen segítő lesz a konyhában.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis humorral és egyedi stílussal fűszerezd meg a főzést! Vásárold meg a saját vicces edényfogó kesztyűdet még ma, és tedd vidámmá a konyhádat!