Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Szűrés
Ár (Ft)
10 900 Ft - 16 900 Ft

Bőr combtáskák

Combtáskák, pontosabban combra erősíthető táskák, főleg motorosoknak. Általában kisebb méretűek, hogy elférjenek a combunkon, viszont a belsejük úgy van kialakítva, hogy könnyen hozzáférjünk a bennük elhelyezett tárgyakhoz. Valódi bőrből vannak, vagyis strapabírók, kényelmesek. 


5termék 15

A motorosok számára a megfelelő felszerelés nem csak kényelmes és biztonságos, hanem stílusos és praktikus is. A bőr combtáska egy olyan kiegészítő, amely mindezeket az elvárásokat teljesíti, így egy igazi must-have darab.

A bőr combtáska praktikus kialakítása miatt tökéletes megoldás azoknak a motorosoknak, akik több dolgot is szeretnének magukkal vinni az utakra. Az övön vagy a lábszáron hordható, nagyon kényelmesen elférnek benne az apróbb tárgyak, mint a telefon, a kulcsok, a pénztárca, az iratok és az egyéb apróságok. Az így tárolt holmik mindig kéznél vannak, így nem kell keresgélni a hátizsákban vagy az oldaltáskában.

A bőr combtáska tökéletes választás mindenféle motorozáshoz, legyen az városnézés vagy túrázás. A bőr anyaga nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz az utazóknak, hanem tartós és ellenálló is, így biztos lehet benne, hogy hosszú időn át lesz használható.

Könnyen állítható, így minden testalkathoz illeszkedik, és kényelmesen viselhető hosszabb motorozások során is. A táska zárja biztonságos, így nehezen tudja illetéktelen feltörni, az értékei biztonságban vannak az úton.

A motorosok számára ennek a felszerelésnek kényelmesnek, biztonságosnak, stílusosnak és praktikusnak kell lennie. A bőr combtáska minden szempontból teljesíti ezeket az elvárásokat, így bátran ajánljuk minden motorosnak. Nézd meg a webáruházunk kínálatát, és rendeld meg a legtökéletesebbet, hogy az utazásaid még kényelmesebbek és biztonságosabbak legyenek!