Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Szűrés
Ár (Ft)
990 Ft - 4 990 Ft

Ajándékok férjeknek

Köszönjük, hogy ellátogatott ajándék webáruházunkba. Örömmel segítünk kiválasztani a férjének szánt vicces ajándékokat.


30termék 130

Íme néhány termékajánlat, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes meglepetést:

Gravírozott golyóstollak: Egyedi gravírozott golyóstollal lepheti meg a férjét. Válasszon humoros üzenetet, így minden alkalommal mosolyt csal az arcára, amikor használja a tollat.

Vicces szakács kötények: Ha a férje szeret a konyhában sütni-főzni vagy a kertben grillezni, egy vicces mintával díszített szakács kötény remek választás lehet. Humoros feliratokkal vagy vicces grafikákkal fűszerezve garantáltan feldobja a konyhai tevékenységeit.

Vicces bizonyítvány: Mivel Ön fogja adni az értékelést, garantált a jókedv.

Vicces pólók: Egyedi mintával vagy vicces felirattal díszített pólók mindig jó választásnak bizonyulnak. Fedezze fel a humoros pólókat, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a férje arcára.

Vicces lábtörlők: Ha valami egyedibb ajándékra vágyik, gondoljon a vicces lábtörlőkre. Olyan mintákkal ellátott lábtörlőket talál, amelyek vidámságot és jókedvet hoznak a házukba és a férje arcára is.

Vicces hátizsákok: Ha a férje gyakran utazik vagy sportol, egy vicces mintával vagy felirattal ellátott hátizsák remek ajándék lehet számára. Kényelmes, praktikus, ugyanakkor humoros.

Vicces bögrék, törölközők és kulcstartók: Ismerje meg a vicces mintákkal ellátott bögréket, törölközőket és kulcstartókat. Ezek a praktikus és humoros ajándékok mindig nagyszerűen feldobják a mindennapokat.

Reméljük, hogy ezek a termékek segítenek megtalálni a tökéletes vicces ajándékot a férjének.