Vicces bizonyítványok 1790 Ft

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Szűrés
Ár (Ft)
10 990 Ft - 17 990 Ft

Bortartók

Fedezze fel webáruházunk különleges kategóriáját, a fém bortartókat, és tegye még különlegesebbé a borélményt! Ha szereti az egyedi és stílusos bortartókat, akkor jó helyen jár. A fém bortartó ötletes, dekoratív kiegészítője egy üveg, kiváló minőségű bornak, és a lakást is hangulatossá varázsolja.

 


10termék 110

Kollekciónkban találhatók különleges alakú fém bortartók, melyek garantáltan elvarázsolják Önt. Legyen szó vadász, horgász, biciklista, motoros, zenész, gitáros, focista vagy lovag formáról, minden bortartó egyedi hangulatot kölcsönöz az asztalának.

A fém bortartóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és stabilitást biztosítanak. A lényegretörő kidolgozás garantálja, hogy kiemelkedő kiegészítői legyenek a boros kóstolóknak és baráti összejöveteleknek.

Tegye még exkluzívabbá borélményét a fém bortartóinkkal, és mutassa meg a vendégeinek, hogy mennyire fontos Önnek a stílus és a részletekre való odafigyelés. Ezek a bortartók egyedi ajándékok is lehetnek a bor és a személyes érdeklődés alapján.

Ne habozzon, válasszon a különböző formájú fém bortartók közül, és tegye különlegessé borkóstolóit, összejöveteleit egyedi és stílusos kiegészítőkkel!