Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Vicces bizonyítványok

Vicces ajándékok

Ha fogékony vagy a humorra, és a leendő megajándékozott is, akkor itt a helyed.
Nézz körül vicces alkalmassági bizonyítványaink között, biztosan találsz az alkalomnak és a személynek megfelelőt. Ismerősnek, közeli hozzátartozónak, mindenkinek.
Már a kitöltése is szórakoztató a poénos tantárgyak értékelésével. Ennek a vicces ajándéknak biztosan sikere lesz! Ráadásul garantáltan egyedi lesz a beírt értékelő szöveg, az adott érdemjegyek miatt.
Hidd el, ezzel a vicces ajándékkal nem fogsz mellélőni! 
Nézegess, olvasgass és válaszd ki a megfelelőt!

 


97termék 148
97termék 148

Miért vicces bizonyítványt?

Biztosan már mindenki fejében megfordult a gondolat, milyen érzés lehet a katedra túloldalán állni. Most itt a kiváló alkalom kipróbálni, vicces ajándék formájában. A bizonyítvány kitöltésével egy kicsit pedagógusnak érezhetjük magunkat, még ha poénos formában is. A tantárgyak adottak, nekünk csak a személyre szabott értékelést, az érdemjegyeket kell beírni. Nem csak a kitöltése lesz szórakoztató, hanem a megajándékozott reakciója is, amikor elolvassa, milyennek gondoljuk. Ezzel a vicces ajándékkal kétszer lehet nevetni!

Vicces ajándéknak bizonyítványt?

Naná. Rengetegféle között válogathatsz, biztosan találsz megfelelőt. Alkalomhoz illőt, személyre szólót.
Találsz rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak, munkatársaknak, valamint nagyon sok szakmához, alkalomhoz, hobbihoz kapcsolódót.