Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Szűrés
Ár (Ft)
3 890 Ft - 9 900 Ft

Bőr telefontokok (övre felfűzhető)

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol különleges és minőségi bőr telefontokokkal várjuk Önt, ha igazi stílusra és védelemre vágyik telefonja számára.


5termék 15

Kínálatunkban megtalálhatók a legdivatosabb barna és fekete színű bőr telefontokok, melyek garantáltan feldobják a megjelenését. A bőr természetes anyaga és lenyűgöző textúrája minden egyes toknak egyedi megjelenést kölcsönöz. Bízunk benne, hogy megtalálja a számára tökéleteset!

A telefontokokat horgas és hagyományos csattal kínáljuk, valamint néhány esetben mágneses zárral, hogy biztosítva legyen a maximális védelem és kényelem. 

Minden bőr telefontokunk strapabíró és biztonságos. Kiváló minőségű bőrből készülnek, amely hosszú élettartamot biztosít. A precízen kidolgozott varrások és az erősített részek garantálják a maximális védelmet telefonja számára. 

Bőr telefontokjaink több méretben elérhetőek, hogy minden típusú telefonhoz megtalálja az ideálisat. A pontos méretezésnek köszönhetően tökéletes illeszkedést és védelmet biztosítanak a telefonja számára.

Vásároljon tőlünk bőr telefontokot, és élvezze a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját. Válassza ki az Önnek minden téren megfelelőt, és legyen nyugodt azzal a tudattal, hogy telefonja védelme a legmagasabb szinten van.