Vicces bizonyítványok 1790 Ft

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Szűrés
Ár (Ft)
840 Ft - 4 990 Ft

Ajándékok feleségeknek

Örömmel üdvözöljük ajándék webáruházunkban, ahol számos vicces ajándékot találhat a feleségének.


33termék 133

Íme néhány termékajánlat, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatja az ideális meglepetést:

Gravírozott golyóstollak: Egyedi gravírozott golyóstollal meglepheti feleségét. Válasszon olyan üzenetet, amely humoros vagy személyes jellegű, így minden alkalommal mosolyt csal az arcára, amikor használja a tollat.

Vicces szakács kötények: Ha a felesége szeret főzni vagy sütögetni, egy vicces mintával ellátott szakács kötény remek választás lehet. Olyan feliratokkal vagy grafikákkal, amelyek humorral fűszerezik a konyhai tevékenységeket, garantáltan feldobják a hangulatot.

Vicces bizonyítvány: Mivel az értékelést Ön tölti ki, így biztos a siker.

Vicces pólók: Vicces felirattal, mintával díszített pólók mindig jó választásnak bizonyulnak, garantáltan mosolyt csalnak a felesége arcára.

Vicces lábtörlők: Ha valami egyedibb ajándékra vágyik, gondoljon a vicces lábtörlőkre. Olyan mintákkal ellátott lábtörlőket talál, amelyek vidámságot és jókedvet hoznak a házukba és a felesége arcára is.

Vicces hátizsákok: Ha a felesége gyakran utazik vagy sportol, egy vicces mintával vagy felirattal ellátott hátizsák remek ajándék lehet számára. Kényelmes és praktikus, ugyanakkor humoros is.

Vicces bögrék, törölközők és edényfogók: Ismerje meg a vicces mintákkal ellátott bögrék, törölközők és edényfogók kínálatát is. Ezek a praktikus és humoros ajándékok mindig feldobják a mindennapokat.

Reméljük, hogy ezek a termékek segítenek megtalálni a tökéletes vicces ajándékot feleségének.