Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Ajándékok apáknak

Ha édesapádnak keresel ajándékot, akkor itt a helyed! Webáruházunkban számos ajándéktárgyat találsz, amelyek garantáltan örömet fognak okozni.

A kötények és edényfogók remek választás azoknak, akik szívesen tevékenykednek a konyhában, rendszeresen sütnek - főznek. A bögréink pedig tökéletesek lehetnek reggeli kávézásokhoz, vagy épp egy kényelmes délutáni teázáshoz. Hűtőmágneseink szintén a konyha hangulatát dobják fel. Ha pedig valami különlegesebbre vágysz, akkor válassz a díszpárnáink, faliképeink közül, amelyek az édesapád otthonát díszíthetik, nappaliját vagy a hálószobáját.

A feliratos tusfürdők és gravírozott tollak olyan apró ajándékok, amelyekkel kifejezheted a szeretetedet, odafigyelésedet, rendszeres használatra alkalmasak. A lábtörlők, tornazsákok mint praktikus ajándékok, szintén a mindennapi használatra alkalmasak, akár fürdőszobai kilépőként is. 

Ha valami igazán személyes ajándékot szeretnél adni, akkor válassz a kitölthető bizonyítványok közül. Ezekkel garantáltan megleped majd az édesapádat, hiszen lehetőséget adnak arra, hogy valami személyes üzenetet is átadj neki. Itt említenénk meg a feliratos pólókat is, amik kedves üzenetet hordoznak.

Webáruházunkban minden ajándék minőségi alapanyagokból készült, így biztos lehetsz abban, hogy meglepetéseiddel hosszú ideig örömet okozol majd.