Vicces bizonyítványok 1790 Ft

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

CIKKEK

Nyugdíjas búcsúztató

Nyugdíjas búcsúztató

Nyugdíjas búcsúztató megszervezésén a megfelelő ajándék kiválasztása is a feladatok közé tartozik.

Egy nyugdíjas búcsúztató megszervezéséhez több feladatot is meg kell oldani:

  1. Dátum és helyszín: Keressünk olyan dátumot, amely megfelel az ünnepeltnek, és olyan helyszínt, amely alkalmas a meghívottaknak is.

  2. Meghívók kiküldése: Készítsünk alkalomhoz illő meghívókat és küldjük el azokat időben, hogy a vendégek vissza tudják igazolni a részvételüket.

  3. Vendéglista összeállítása: Tartalmazza a meghívottak neveit és kapcsolattartási adatait, mint pl. telefonszám, e-mail cím.

  4. Program megtervezése: Tartalmazhat beszédeket, emlékezetes pillanatok megosztását kivetítőn, zenét, táncot, játékokat, és az ünnepeltnek szóló ajándékok átadását.

  5. Étel és ital: Rendeljünk ételeket és italokat, amelyek megfelelnek a vendégek ízlésének és a költségvetésnek. Vegyük figyelembe, ha a meghívottak között van olyan, akinek specális étel szükséges.

  6. Fényképek és videók készítése: Kérjük meg valakit, akár külső, akár belső embert, hogy készítsen fényképeket és videókat a búcsúztatóról, hogy az ünnepeltnek emléke maradjon az eseményről.

  7. Búcsúajándékok: Vásároljunk ajándékokat a nyugdíjba vonuló számára, ezzel megköszönve a dolgos, együtt eltöltött éveket.

  8. Összeállítani a tervezett kiadásokat: Gyűjtsünk pénzt a rendezvény költségeinek fedezésére.

Mi a 7. pontban tudunk segíteni, külön kategóriánk van a nyugdíjba vonulók megajándékozására.

Itt több vicces apróság között is válogathat, amiktől biztosan jobb kedvre derül.

NYUGDÍJAS AJÁNDÉKOK