Vicces bizonyítványok 1790 Ft

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

CIKKEK

A nevetés gyógyít

A nevetés gyógyít

A nevetésnek több jótékony hatása van az emberi szervezetre.

Szakemberek állítják, a nevetés többek között segíthet megelőzni és leküzdeni a betegségeket, és aki sokat nevet, tovább élhet. Az élet tele van kihívással, nehézséggel, problémával, stresszel. Azonban van valami, ami mindezek kezelésében segítséget nyújthat, a . A nevetés nem csak kellemes érzést nyújt, de számos jótékony hatása is van az egészségre. Nézzük a legjelentősebbeket:

1. Stressz csökkentése: A nevetéskor felszabaduló endorfinok, másnéven boldogsághormonok, segítik csökkenteni a stresszt és a feszültséget, szorongást.

2. Jót tesz a szívnek, az érrendszernek: A sok nevetés közben felgyorsul a légzés, a szívverés, ami segíti a test oxigénellátását és javítja a vérkeringést. Ezáltal csökkenti a szívroham és más szív-érrendszeri problémák kockázatát.

3. Fájdalomcsillapítás: A nevetés csökkentheti a fájdalmat, mivel közben ellazulunk.

4. Jobb lesz a közérzetünk: A nevetéstől jobban érezzük magunkat, növeli az energiánkat, feltöltődünk, és erősítheti az immunrendszerünket.

5. A mentális egészségre is jótékony hatással van. A nevetés csökkenti a depresszió és a szorongás tüneteit, ezáltal növeli az önbizalmat.

6. További pozitív hatásai: javítja az alvást, segíti a kreativitást, erősíti az emberi kapcsolatokat. A nevetés közös élményt nyújt, ami közelebb hozza az embereket egymáshoz. Ráadásul növeli az agilitást és az éberséget, ami javítja a teljesítményt és az észlelőképességet.

Tudódok megfigyelések alapján megállapították, hogy az optimista emberek tovább és egészségesebben élnek, mint a pesszimisták. Ezért vigyünk több nevetést, vidámságot az életünkbe. Próbáljunk minél több humort találni a hétköznapokban. Nevessünk, hogy jól érezzük magunkat!

Ehhez egy kis segítséget adunk vicces termékeinkkel, amik garantáltan jókedvre derítenek. 

VICCES TERMÉKEK

Ajánljuk a következő szórakoztató oldalt:

CSAK VIDÁMAN!