Szállítási díj 1190 Ft-tól

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Törölközők

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol nagy választékban találhatók különböző mintájú és feliratú, kiváló minőségű törölközők.


60termék 148
60termék 148

Kínálatunkban olyan törölközők szerepelnek, amelyek minden alkalomra tökéletesek, legyen szó rokonokról, barátokról vagy ismerősökről. Ezen kívül Budapest mintájú törölközőink is elérhetők, amelyek a város szépségét és egyediségét hivatottak megjeleníteni.

Törölközőink kiváló minőségű anyagból készülnek, 100% pamutból, hogy kellemes tapintást és maximális komfortot nyújtsanak. Kényelmesek a bőrnek, és gyorsan felszívják a nedvességet a szárítás során.

Választékunkban számos vidám és színes mintával ellátott törölközőt kínálunk, amelyek feldobják a fürdőszobát és jókedvre derítenek. Kiváló ötlet ajándéknak is, bármilyen alkalomra. 

Budapest mintájú törölközőink pedig ideálisak a város rajongóinak. Ezek a törölközők Budapest nevezetes helyszíneit, ikonikus épületeit és jelképeit ábrázolják, így emlékezetes ajándékok lehetnek a város iránt érdeklődőknek.

Válasszon kiváló minőségű, divatos és egyedi törölközőinkből, és tegye különlegessé fürdőszobáját vagy ajándékozza meg szeretteit egy egyedülálló törölközővel.