Vicces bizonyítványok 1790 Ft

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Szűrés
Ár (Ft)
1 290 Ft - 4 990 Ft

Építőiparban dolgozóknak ajándékok

Ők azok, akik az építőiparban dolgoznak, nélkülük nem épül fel a ház. Ezek a vicces pólók és golyóstollak nekik szólnak. Az ácsoknak, az asztalosoknak, a festőknek, a kőműveseknek, a targoncásoknak, a villanyszerelőknek, a vízvezeték szerelőknek, a burkolóknak, a lakatoskoknak, és az ezermestereknek. 


31termék 131

Webáruházunkban széles választékban találhatók olyan termékek, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az építőiparban dolgozók arcára.

Kezdjük a vicces pólókkal. Ezek a pólók nem humoros feliratokkal és grafikákkal díszítettek. Az építőiparban dolgozók büszkén viselhetik ezeket a pólókat, amelyek kifejezik a szakma szeretetét és a humorérzéket.

A bizonyítványok pedig olyan ajándékok, amelyekkel elismerheted az építőiparban dolgozók kitartó és kreatív munkáját. Vicces "építőipari" bizonyítványokkal büszkélkedhetnek, amelyek a szakma legkülönlegesebb képességeit és eredményeit dicsérik.

Az egyedi gravírozott tollak pedig elegáns és praktikus ajándékok. Személyre szabott üzenetekkel díszíthetők, így minden építőipari dolgozó egyedi tollal dolgozhat.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy valami különlegeset adj az építőiparban dolgozóknak! Fedezd fel ajándéktárgyaink széles választékát, és válaszd ki a legmegfelelőbbet még ma! Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy akár baráti találkozóról, egy vicces vagy személyre szabott ajándék mindig sikert arat az építőiparban dolgozóknál.