Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Szűrés
Ár (Ft)
1 090 Ft - 2 290 Ft

Kézműves karkötők

Üdvözlünk a kézzel készült, kézműves karkötők birodalmában! Ha egyedi és különleges ékszereket keresel, melyek magukban hordozzák a szeretetet, a kreativitást és a gondos odafigyelést, akkor itt a helyed!


49termék 148
49termék 148

Minden egyes karkötőnket szeretettel és aprólékos odaadással készítették, hogy tökéletes kiegészítője legyen az öltözéknek és egyúttal kifejezze viselője személyiségét. 

Fedezd fel a különböző alapanyagok gazdag palettáját, melyek között megtalálhatók a bőr, a fém és a textil. A különféle színek és anyagok harmonikus összhangja megteremti az egyediség és a stílus tökéletes egyvelegét.

Az egyedi kézműves karkötők nem csupán ékszerek, hanem kifejezik viselőjük személyiségét, érzéseit. Legyen szó a hétköznapokról vagy különleges alkalmakról, ezek a karkötők mindig stílusos kísérőid lesznek.

A kézzel készült karkötőknek nem csak esztétikai, hanem érzelmi értéke is van. Adj ajándékba egy ilyen karkötőt, és garantáltan elvarázsolod vele a megajándékozottat. Ez egy olyan ajándék, amely mély érzelmeket és boldogságot hordoz magában, és örökre emlékezetes marad.

Böngészd át választékunkat, és válaszd ki azt a karkötőt, ami leginkább rezonál a szíveddel és az érzéseiddel. Nálunk minden karkötő egy különleges darab, amely csak Rád vár!

Csatlakozz hozzánk és éld át a kézzel készült karkötők csodáját!