Vicces bizonyítványok 1790 Ft

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Ajándékok nagymamáknak

Köszönjük, hogy érdeklődik webáruházunkban elérhető, nagymamáknak ajánlott ajándéktárgyaink iránt.

Örömmel ajánlunk néhány, nagymamáknak szóló ajándékot webáruházunkban:

Bögrék: Válasszon feliratos, díszes bögréket, amelyekre többek között a "Nagymama" felirat kerülhet. Ez a kedves ajándék tökéletesen kíséri majd a reggeli teázást vagy kávézást.

Díszpárnák: Különleges mintákkal ellátott díszpárnákat kínálunk, amelyek kifejezik a nagymamák iránti szeretetünket. Választhat virágos, idézetes vagy vicces mintákat, hogy a nagymamája otthona hangulatosabbá váljon.

Szakács kötények: Ha a nagymamája szeret sütni-főzni, ajándékozzon neki egy szép szakács kötényt. Válasszon olyan mintát, amely tükrözi az ínyencségek szeretetét, vagy akár humoros feliratokat, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcára.

Edényfogók: Praktikus és stílusos edényfogók, hátoldaluk hőálló anyaggal bevonva. Válasszon színes és mintás edényfogókat, amelyekkel a nagymama kényelmesen foghatja a forró edényeket, miközben a konyhában tevékenykedik.

Faliképek: Ajándékozzon kedves feliratos faliképet, amely megmutatja a nagymama iránti szeretetét és a szobája hangulatát is feldobja.

Gravírozott golyóstollak: Személyre szabott gravírozott golyóstollal örömet szerezhet a nagymamának, emlékezetessé teszi az ajándékozást.

Feliratos pólók: Válasszon olyan felirattal díszített pólót, amely a nagymamának szól. "A világ legjobb nagymamája" biztosan mosolyt csal majd az arcára, amikor viseli.

Hűtőmágnesek: Gyűjthető hűtőmágnesekkel meglepheti a nagymamáját. Válasszon kedves, vicces vagy emlékezetes mintákat, amelyekkel díszítheti a hűtőszekrényt.

Tusfürdők, törölközők: Kínálunk különleges, kimondottan nagymamának szóló tusfürdőt, amellyel felfrissítheti magát, majd utána meg is törölközhet a "nagymamás" törölközőjével.

Lábtörlők: Válasszon vicces feliratos lábtörlőt. Ez a praktikus ajándék stílusosan fogadja a vendégeket a nagymamája otthonában.

Vicces bizonyítvány: Mivel Ön adja az értékelést, biztosan örömet fog vele szerezni a nagymamájának.