Vicces bizonyítványok 1590 - 1790 Ft

Üdvözöljük ajándék webáruházunkban!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Hétköznapokon: 09:00 - 15:00 között

solyombolt@solyombolt.hu

Ajándékok anyáknak

Ha édesanyádnak keresel ajándékot, akkor itt a helyed! Webáruházunkban számos ajándéktárgyat találsz, amelyek garantáltan örömet fognak okozni.

A kötények és edényfogók remek választás azoknak, akik szívesen tevékenykednek a konyhában, rendszeresen sütnek - főznek. A bögréink pedig tökéletesek lehetnek reggeli kávézásokhoz, vagy épp egy kényelmes délutáni teázáshoz. Hűtőmágneseink szintén a konyha hangulatát dobják fel. Ha pedig valami különlegesebbre vágysz, akkor válassz a díszpárnáink, faliképeink közül, amelyek az édesanyád otthonát díszíthetik, nappaliját vagy a hálószobáját.

A feliratos tusfürdők és gravírozott tollak olyan apró ajándékok, amelyekkel kifejezheted a szeretetedet, odafigyelésedet, rendszeres használatra alkalmasak. A lábtörlők, tornazsákok mint praktikus ajándékok, szintén a mindennapi használatra alkalmasak, akár fürdőszobai kilépőként is.

Ha valami igazán személyes ajándékot szeretnél adni, akkor válassz a kitölthető bizonyítványok közül. Ezekkel garantáltan megleped majd az édesanyádat, hiszen lehetőséget adnak arra, hogy valami személyes üzenetet is átadj neki.

Webáruházunkban minden ajándék minőségi alapanyagokból készült, így biztos lehetsz abban, hogy meglepetéseiddel hosszú ideig örömet okozol majd.