INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 Ft megrendeléstől!

Ügyfélszolgálat: (30) 325-6562

Munkanapokon: 9.00 - 15.00

solyombolt@solyombolt.hu

TEMPflask, gyerek termosz kulacs 350ml - szürke

TEMPflask, gyerek termosz kulacs 350ml - szürke
TEMPflask, gyerek termosz kulacs 350ml - szürke
TEMPflask, gyerek termosz kulacs 350ml - szürke
TEMPflask, gyerek termosz kulacs 350ml - szürke
TEMPflask, gyerek termosz kulacs 350ml - szürke
TEMPflask, gyerek termosz kulacs 350ml - szürke

Duplafalú, hőtartós kivitel

Mérete: 19,7 x 7,4 cm

Űrtartalom: 350 ml

Alapanyaga: 18/8 rozsdamentes acél


 
SZÁLLÍTÁS
1090 Ft-tól
Rendelhető, várható szállítási határidő 2-5 munkanap
14 990 Ft
Részletek

Miben jobb ez, mint a többi, ugyanilyen termék?

A termosz csomagolása környezetbarát karton, nem tartalmaz műanyag zacskót. Minden termoszhoz jár egy másik kupak, a hideg italokhoz, mely szívószálat is tartalmaz, és egy kézzel könnyen nyitható. Valamint egy karabiner, hogy fel tudd rögzíteni a gyerkőc táskájára vagy akár az övedre.

A palack belsejében nem található műanyag bevonat, mint egyes alumínium kulacsokban, így nem lép reakcióba savas üdítőkkel sem. Ezért nyugodtan tárolhatsz benne savas italokat, akár kólát is. A folyadék nem veszi át az acél ízét.

A termosz BPA-, Ftalát-, és ólommentes.

A TEMPFlask széles szájnyílással rendelkezik, lekerekített élekkel a biztonságos iváshoz. Nincsenek sarkok vagy illesztések ahol a baktériumok meg tudnának telepedni.

Kinek készült? Ha te is úgy gondolod, hogy azt a sok lebonthatatlan műanyag szemetet csökkenteni kell, ha szívesen áttérnél egy hosszútávú és funkcionális alternatívára, ami még jól is néz ki és biztonságos, akkor ezt a termoszt neked találták ki. Minden újra töltéssel, egy műanyagpalackkal kevesebb kerül a szemétbe. Ezáltal óvod a környezetet, teszel valamit a tisztább levegőért és példát mutatsz a környezetedben lévőknek.

Mindennapi használatra ajánljuk. Az óvodától a kiránduláson át a játszótérig.

A kulacsok felületén található grafikát Linn Eldin Svéd illusztrátor készítette és kizárólag a Carl Oscar termékein találhatók meg. A játékosan vicces figurák, mint a majom, a boci, a zsiráf, a rénszarvas, de még a pók is hamar a gyermekek kedvencei lesznek. Vidám színei közül könnyen tudnak választani a lányok és a fiúk is. Bár gyermekeknek készült, méretét tekintve felnőttek is használhatják, akár reggeli kávé vagy tea tárolására a munkába menet.

Használati utasítás. Az első használat előtt mosd el a termoszt. Kézi mosogatást ajánlunk és levegőn szárítást, kupak nélkül. Soha ne használd a vákuum termoszt mikrohullámú sütőben, sütőben vagy fagyasztóban. Ha előmelegíted a termoszt meleg vízzel, (vagy hideg inni való esetén, hideg vízzel) 5 perccel azelőtt mielőtt használatba vennéd, akkor a beletöltött innivaló mégtovább megtartja a kívánt hőmérsékletet. Soha ne töltsd színültig a termoszt szénsavas üditővel, vagy savas vízzel mert a szénsavtól kialakúlt nyomás károsíthatja a termoszt. Minden használat után óvatosan mosd el, öblítsd ki, és szárítsd meg a termoszt.

Adatok
Gyártó
Carl Oscar
Származási hely
Svédország
Importőr, forgalmazó
Major Dániel EV
Cikkszám
MJRD-107100
Hasonló termékek